Comunicat de Presă: Festivalul Rovegan 2024 – Un Weekend Plin de Concerte, Gusturi Delicioase și Distracție pentru Toate Vârstele

Festivalul Rovegan revine în perioada 13-15 septembrie 2024, transformând curtea Senatului României (Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, București) într-un loc vibrant de distracție, muzică live, experiențe culinare și activități pentru întreaga familie. Cu un program variat, festivalul aduce pe scenă artiști de renume și oferă o gamă largă de preparate vegane și vegetariene, într-o atmosferă festivă și plină de surprize.

Programul complet al festivalului:

Vineri, 13 septembrie:

• Deschiderea oficială
  • Personaje din poveste
  • Concert Anca Țurcașiu
  • DJ Sorin Lupașcu
  • Concert Om la lună

Sâmbătă, 14 septembrie:

• Piesă de teatru pentru copii
  • Spectacol sportiv federații
  • Workshop
  • Stand-up Comedy cu Dan Badea
  • Concert Bosquito

Duminică, 15 septembrie:

• Statui Vivante
  • Spectacol sportiv federații
  • Workshop
  • Miky Me
  • Concert What’s Up
  • Concert Azur
  • DJ Nenz

Muzică live și surprize artistice

Festivalul Rovegan își întâmpină vizitatorii cu concerte live susținute de artiști renumiți, de la Anca Țurcașiu și Om la Lună, la Bosquito și Azur. DJ-ii vor ține atmosfera energică și vibrantă până târziu în noapte. Scena festivalului va fi plină de momente artistice surprinzătoare, iar fiecare zi va aduce un nou val de distracție.

Experiențe culinare vegane și vegetariene

Un adevărat rai pentru gurmanzii conștienți de impactul asupra mediului, festivalul oferă o diversitate de preparate vegane și vegetariene, cu opțiuni pesco-ovo-lacto-vegetariene, perfect gătite de cei mai buni bucătari. De la street food reinventat până la delicii gastronomice sofisticate, Rovegan vă invită să explorați gusturi autentice, sănătoase și prietenoase cu natura.

Activități pentru copii și demonstrații sportive

Festivalul își deschide porțile în fiecare zi cu activități dedicate copiilor și demonstrații sportive oferite de diverse federații sportive. Piesele de teatru pentru copii, show-urile de dans și sporturile interactive vor asigura o primă parte a zilei plină de mișcare, zâmbete și aventuri pentru cei mici.

Ateliere educative și sustenabilitate

Pe lângă muzică și mâncare delicioasă, vizitatorii vor avea ocazia să participe la workshop-uri interactive și ateliere educative despre un stil de viață sănătos și sustenabil. Festivalul promovează un mesaj puternic de conștientizare a protecției mediului, prin inițiative eco-friendly și produse sustenabile disponibile pe toată durata evenimentului.

Festivalul Rovegan 2024 este locul perfect unde distracția, muzica live, activitățile pentru întreaga familie și sustenabilitatea se întâlnesc într-o atmosferă de neuitat. Vă invităm să ne fiți alături pentru un weekend plin de bucurie și inspirație!